mandag, februar 26, 2024

Ind- og udflytning

Her finder du lidt praktisk information i forbindelse med ind- og udflytning.

Flyttebil

Hvis du har brug for at flyttebilen skal holde længere end de tilladte 30 minutter i gården, så er der mulighed for at få en parkeringstilladelse, der strækker sig ud over de 30 minutter. Du skal skrive til bestyrelsen på bestyrelse@detflexiblehus.dk med navnet på firmaet, bilens registreringsnummer samt hvilken dato og tidsrum, du ønsker, parkeringstilladelsen skal gælde i. Tilladelsen vil blive oprettet elektronisk. Vær dog opmærksom på at tilladelsen først gælder, når du har fået en bekræftelse fra bestyrelsen. Skriv derfor i så god tid som muligt.

Det er ikke tilladt at køre ind over græs- og muslingeskalsområderne i gården. Hvis det sker, vil du blive opkrævet det beløb, som det koster at udbedre skaderne.

Storskrald

Hvis du har storskrald, som du skal af med i forbindelse med flytningen, henstilles der til, at du selv bortskaffer det på en genbrugsstation. Er der tale om et enkelt skab eller lignende, er der mulighed for at stille det i foreningens skraldeskur, hvis der er plads. Du skal dog sikre dig, at der er plads nok efterfølgende til, at renovationsfirmaet uden problemer kan trække diverse containervogne ud af skuret. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, så må du selv sørge for at bortskaffe dit storskrald. Hvis du alligevel stiller dit storskrald i skraldeskuret, vil det blive bortskaffet, og du vil blive opkrævet det beløb, som det har kostet at få det fjernet.

Genbrugsstationer i nærheden af Det Flexible Hus:

Miljøstation Bellakvarter, P-hus 1, Dea Trier Mørchs Vej (https://bellakvarter.dk/nu-aabner-bellakvarters-miljoestation-med-storskraldsrum-og-byttecentral/)

Sydhavn Genbrugscenter, Bådehavnsgade 50 (https://sydhavngenbrugscenter.kk.dk/ )

For indflytning

Der er flere ting, som kan gøre din indflytning nemmere. Punkterne er samlet under ”For beboerne”.